Cu o experienta de peste 20 de ani, ne mandrim cu

aproximativ 2000 de case si apartamente pe an ce beneficiza de serviciile noastre, 30 biserici, 4 ansambluri rezidentiale, 45 de institutii publice, 150 de obiective turistice si de agrement la nivel local si national. Portofoliul nostru beneficiaza de o gama variata de marmura, granit, travertin, pavaj si obiecte de design interior, proiect ce se afla in plina dezvoltare. Principiile noastre au la baza increderea si respectul, profesionalismul, initiativa, flexibilitatea si transparenta.

Acest proiect a luat nastere multumita dorintei de frumos. Inca de la inceput ne-am dorit sa aducem frumusetea naturii in casa ta si cu siguranta am reusit. Datorita cererii foarte mari incercam sa dezvoltam si alte ramuri complementare pentru a ne ridica la asteptarile dumneavoastra in permanenta.

Obiectivul nostru este de a oferii servicii complete, profesionale si cat mai avantajoase pentru clientii nostri. Dorim sa oferim tuturor celor care ne aleg, calitate, unicitate, durabilitate, dar si o poveste in care sa se regaseasca.

Piatra naturala este cel mai vechi material de pe Pamant, cel mai rezistent, cel mai deosebit si cel mai luxos material ce poate fi ales in  amenajarea locuintelor, cladirilor de birouri, blocuri, curti, gradini, spatii comerciale, etc. Fiecare dintre noi are dreptul de a beneficia de calitatile pietrei naturale.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati sau sa ne faceti o vizita pe Strada Portului, nr. 19A.